Piter Wilkens present tijdens jubileumavond

Met gepaste trots kunnen wij meedelen dat Friese troubadour en singer- songwriter Piter Wilkens aan het jubileumprogramma is toegevoegd. Piter zal direct na afloop van de receptie optreden. Al ruim 30 jaar opereert Piter als solo artiest en is hij niet meer weg te denken uit de Friese muziekwereld. En nadere introductie lijkt ons hiermee overbodig. Voor uitgebreidere informatie kunt u terecht op: www.piterwilkens.frl


Het avondprogramma van zaterdag 10 maart ziet er nu als volgt uit:

  • 19:30 – 21:30 uur officiële receptie 10-jarig bestaan ’t Swarte Wief
  • 21:30 – 22:30 uur optreden Piter Wilkens
  • 22:30 uur feestavond met DJ bam-b

 

Aanmelden:
Wilt u hierbij zijn? Dat kan, opgave vóór 26 februari per e-mail doorgeven aan: christian@swartewief.nl