Geen glemmer op Lemmer

Na de twee mooi verlopen wedstrijden op het Tjeukemeer bij Echtenerbrug waren de verwachtingen voor de twee wedstrijden die vandaag op Lemmer zouden worden gezeild hooggespannen. Helaas lukte het Jaap en zijn bemanning niet om aan deze verwachtingen te voldoen. Tweemaal werd er fantastisch gestart helaas werden deze starten beide afgeblazen, de andere twee starten verliepen een stuk tegenvalle  nder en waren er debet aan dat ’t Swarte Wief vooral in de achterhoede haar gevechten moest leveren. Uiteindelijk lukte het om in de eerste wedstrijd nog een elfde plaats binnen te slepen, in de tweede wedstrijd die nog slechter begon knokte de bemanning zich terug tot een knappe negende plaats. Hiermee zijn helaas de podiumaspiraties vervlogen maar is handhaving in deze klasse wel bereikt. Morgen hoopt ’t Swarte Wief, mits de wedstrijd doorgaat, nog eenmaal de vorm te tonen welke zij op het Tjeukemeer demonstreerden.