Preview ’t Swarte Wief Magazine 2015

Het magazine voor 2015 ligt op dit moment bij de drukker. Komende zaterdag is het resultaat te bewonderen tijdens onze Iepen Dei.Het nieuwe ’t Swarte Wief Magazine is gereed, door onder meer toename van sponsoren is het exemplaar van 2015 dikker dan ooit. Met dank aan onder andere enkele gastschrijvers is het ons gelukt om een hoogwaardig product af te leveren.

Groenewold Reclamebureau, één van onze trouwe hoofdsponsoren, is er wederom in geslaagd hier een prachtig geheel van te maken. Het drukwerk wordt ook dit jaar verzorgd door Empatec | Grafisch uit Sneek. Hierbij willen wij deze beide bedrijven bedanken voor de geleverde inspanning.


Het magazine zal komende zaterdag gepresenteerd worden tijdens onze Iepen Dei, dit begint om 14:30 uur en vindt plaats op de Polderdyk in Tijnje.

Onze sponsoren, Club van 100 leden en donateurs krijgen een exemplaar thuisbezorgd.