Geslaagde sponsoravond

Afgelopen vrijdag 17 maart jl. konden we eindelijk weer een ‘traditionele’ sponsoravond organiseren in de zaal van Café Restaurant Overwijk. Rond de klok van 20:00 uur stroomden de eerste genodigden binnen en namen ze plaats onder het genot van een kopje koffie of thee met een stukje oranjekoek van de Bakkers van Verloop.

Iets na half negen heette Anne van den Berg, namens de organiserende PR-commissie, alle aanwezigen van harte welkom, werd het programma van de avond nog kort toegelicht en enkele huisregels doorgenomen. Hierop nam stichtingsvoorzitter Paul de Koster de microfoon ter hand om de aanwezigen op zijn bekende wijze bij te praten over het wel en wee binnen de stichting.

Na een korte pauze was het tijd voor de pubquiz. Harm de Jong presenteerde de quiz op zijn eigen ludieke wijze en liet menig tafel de hersenen kraken. De commissie bestaande uit Ankie, Katja en Harm had een mooie variërende quiz samengesteld die door eenieder positief werd ontvangen. Na het uitroepen van de top 3 bedankte Harm alle aanwezigen uit naam van de stichting en werd het formele gedeelte afgesloten.

Zowel tijdens de quiz als na het formele programma vloeiden de consumpties rijkelijk en werd de inwendige mens voorzien van de diverse (warme) hapjes met dank aan Kaasboerderij De Deelen, Keurslager Stornebrink en Café Restaurant Overwijk.

Het bleef nog lang gezellig. Op naar een mooi zeilseizoen!

De foto’s van de avond zijn hier te vinden.
sponsoravond 2023