Nieuwe Hoofdsponsor: CijferMeester Tijnje en CijferMeester Heerenveen

Met trots kunnen we melden dat we – ondanks deze tijden – een nieuwe sponsor mogen toevoegen aan ons skûtsje. Het is eigenlijk een ‘duo’ sponsorschap. CijferMeester Binne Visser (Tijnje) en CijferMeester Jos Danes (Heerenveen) zijn beide volledig zelfstandig ondernemer, maar opereren onder de landelijke franchise formule CijferMeester.

Tynster Binne en Tynster om utens Jos zijn niet onbekend met het skûtsje en haar gehele entourage. Jos stelt: ‘Christian heeft het makkelijk gehad, we hebben ons zo’n beetje zelf aangemeld, aangezien Binne en ik bij voorbaat al enthousiast waren over het skûtsje, kwamen we er tevens snel uit om gezamenlijk als één van de hoofdsponsoren op te treden’.

Beide ondernemingen verlenen diensten op het gebied van advisering, administratie, fiscale zaken, controlling, salarisadministratie en rendementsverbetering. Kortom een breed pallet aan dienstverlening, geschikt voor de kleine zzp’er tot complexere bedrijfsstructuren.

Voor meer informatie kunt u – via onderstaande linken – terecht op de website van beide ondernemers: