Uitnodiging receptie ’t Swarte Wief

2018, het jaar van Culture Hoofdstad, maar ook het jubileumjaar voor Stichting Behoud Tynster Skûtsje ’t Swarte Wief. Sinds 2008 beschikken wij namelijk over ons eigen cultureel erfgoed. En ons 10-jarig bestaan willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigen wij een ieder die ons een warm hart toedraagt van harte uit om hier op zaterdagavond 10 maart 2018 bij aanwezig te zijn. Wij verwelkomen u dan graag rond de klok van 19:30 uur in de zaal van Café Restaurant Overwijk in Tijnje.

Het avondprogramma van zaterdag 10 maart ziet er als volgt uit:

  • 19:30 – 21:30 uur officiële receptie 10-jarig bestaan ’t Swarte Wief
  • 21:30 – 22:30 uur optreden Piter Wilkens
  • 22:30 uur feestavond met DJ bam-b

Opgave:
Voor een optimale voorbereiding ontvangen wij graag een officiële opgave. Bij aanmelding horen wij ook graag met hoeveel personen u komt. Mocht u de behoefte hebben om tijdens de officiële receptie het woord te voeren dan ontvangen wij dit verzoek eveneens graag bij de opgave.

Opgave vóór 26 februari per e-mail doorgeven aan: christian@swartewief.nl