Sponsoravond wederom zeer geslaagd.

Op vrijdag 27 januari hield de stichting haar jaarlijkse sponsoravond in de zaal van Café Overwijk te Tijnje. We konden maar liefst een 130-tal sponsoren en club van 100-leden begroeten.

Pr-lid Christian heette iedereen van harte welkom, waarna voorzitter Paul tevreden terugkeek op het afgelopen seizoen. Hiernaast keken we vooruit naar het komende seizoen, en werden alle bemanningsleden nog even met een muzikale knipoog nader voorgesteld.

Na een korte pauze gaf Christian het woord over aan onze gastsprekers. Douwe Visser (schipper De Sneker Pan/beroepsschipper) en Kris Heijnis (trainer/coach en bekend van zijn boek ‘Met de kloten voor het blok’) namen onze gasten op hun eigen wijze mee in hun verhaal. Ze vertelden hoe ze, door het breken van tradities en het roer volledig om te gooien, van een groep zeilers een succesvol team hebben gemaakt.

Het was weer een geslaagde avond. Ook de catering was dik voor elkaar met dank aan onze sponsoren: De Bakkers van Verloop, Keurslager Stornebrink, Kaasboerderij de Deelen en Café Overwijk.