Helaas geen finale

De windgoden zijn ons niet gunstig gezind. Vol goede moed kwamen vandaag veel gasten naar ons schip. Maar het mocht niet zo zijn.Er had zich vandaag een fantastische finale kunnen ontvouwen. Slechts enkele punten verwijderden ons van een kampioenschap. In de wetenschap dat ons schip op Lemmer het hardst van allemaal liep is het extra zuur om te vernemen dat de finale er niet komt. Natuurlijk is er blijdschap met onze promotie en een tweede plek. Maar we hadden liever het risico genomen om derde te worden in een finalestrijd dan een tweede plek zonder strijd. Het is die winnaarsmentaliteit die ons de promotie heeft opgeleverd en het zal u dan niet verbazen dat de gezichten op het volgschip op dit moment wat somber zijn. Dit zal uiteraard later op de dag wel plaats maken voor de vreugde rondom de promotie.

Wij danken iedereen voor hun trouwe support dit jaar en hopen jullie volgend jaar in de A-klasse weer te mogen verwelkomen.